Jobba hos oss

Jobba hos oss!

Trädgårdsmästare, 1 plats

Rångedala plantskola har ett extraordinärt sortiment av växter, tillbehör samt interiör – och presentartiklar. Våra kunder förväntar sig Kvalitét, Service och Kunskap hos oss!  Med fördjupad kunskap och personlig service erbjuder vi privatpersoner och fackfolk ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och tillsammans med kunden hittar vi inspirerande lösningar.

Vi söker dig som har 3-årig landskapsingenjörsutbildning eller motsvarande samt erfarenhet av butiksarbete och växtskötsel. Vi vill att du är serviceinriktad och van vid kundkontakt. Det krävs att din energinivå är hög och att du kan hålla många projekt igång samtidigt då högsäsongen är väldigt intensiv. Som person är du positiv, ansvarsfull, noggrann samt lösningsorienterad. Du behöver ha en god fysik då arbetet är mycket rörligt.

Du kommer vara ansvarig trädgårdsmästare på området buskar och träd samt utföra beskärningsuppdrag och mindre anläggningsarbete. Tillsammans med dina kollegor, ser du även till att butiken motsvarar kundernas höga förväntningar beträffande ordning, sortiment, kvalité och service. Även kassaarbete förekommer.

Vi arbetar som ett lag där vi vid behov även arbetar på varandras ansvarsområden och hjälps åt med mycket. Tillsammans arbetar vi målinriktat för att nå våra uppsatta mål. Entusiasm, Ordning, Flexibilitet, Positiva möten, Vilja förstå och Utvecklingslust är ledord vi arbetar efter varje dag.  Helgarbete ingår.

Anställningsform:
1 plats, tillsvidareanställning fr.o.m. 20210301 med 6-månaders provanställning.
Omfattning: 100%

Arbetsgivare:
Rångedala Plantskola
Gravryd, Västergården
516 93 Rångedala

Lön:
Enligt avtal

Ansökan:
Sista ansökningsdag 20210131.
Ansökan endast via e-post till:
info@rangedala.nu

Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att ansöka.